Βασιλική Μιλλούση Λευτερησ Πετρουνιασ : Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Βόλτα με τις ... : Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους.

Βασιλική Μιλλούση Λευτερησ Πετρουνιασ : Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Βόλτα με τις ... : Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους.. Η σύζυγός του, η βασιλική μιλλούση, που βρίσκεται μαζί του στο τόκιο, έκανε μετά τον τελικό μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Μετά το τέλος του αγώνα, η βασιλική μιλλούση φωτογραφήθηκε με τον λευτέρη πετρούνια και το μετάλλιο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την προσπάθειά του. Δύο ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ!

Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Με μια νέα ανάρτησή της στο instagram, η βασιλική μιλλούση δείχνει στους φίλους της την φουσκωμένη κοιλίτσα της και σημειώνει ότι αγαπώ την κοιλίτσα μου και χωρίς τους κοιλιακούς μου. Το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Και βάρος 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων. Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους.

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτές είναι οι ...
Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτές είναι οι ... from www.tlife.gr
Οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα δεν είναι. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους στο ρίο ντε τζανέιρο και η κορυφαία ελληνίδα. Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Η σύζυγος του άρχοντα των κρίκων, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι είναι διπλά περήφανη για τον. Έχει αναδειχθεί χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής ευρώπης. «θέλω να πω «όχι στον ρατσισμό» και καταδικάζω κάθε είδος και μορφή βασιλικη μιλλουση. Πολύ ευχάριστα νέα για τον λευτέρη πετρούνια και την βασιλική μιλλούση. Συγκεκριμένα, η βασιλική μιλλούση που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της ανέφερε τα εξής:

Η σύζυγος του άρχοντα των κρίκων, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι είναι διπλά περήφανη για τον.

Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έκαναν γνωστό μέσω των social media πως σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς με την ελληνίδα αθλήτρια να είναι έγκυος. Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Με μία φωτογραφία που δαγκώνει το χάλκινο μετάλλιο έχοντας δίπλα της τον ολυμπιονίκη σύζυγό της, λευτέρη πετρούνια, η. Ο λευτέρης πετρούνιας (αθήνα, 30 νοεμβρίου 1990) είναι έλληνας γυμναστής και ολυμπιονίκης με ύψος 1,64 μ. Το μεσημέρι της παρασκευής, λοιπόν, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντάς μας ένα από τα δωράκια που δέχτηκε. Μετά τον εξαιρετικό αγώνα του «άρχοντα των κρίκων» στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η βασιλική δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Η βασιλική μιλλούση και ο σύζυγός της, λευτέρης πετρούνιας, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και δεν διστάζουν να μας το δείξουν. Με τη νεογέννητη κόρη τους η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας βγήκαν από το μαιευτήριο, καθώς η μιλλούση και το μωρό πήραν εξιτήριο το πρωί του σαββάτου και επιστρέφουν στο σπίτι τους. Διπλά περήφανη για σένα λευτέρη πετρούνια! Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι. Ο λευτέρης πετρούνιας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλώντας στο «κ» της καθημερινής και την τασούλα επτακοίλη.

Ο λευτέρης πετρούνιας αναφέρθηκε μάλιστα και στις εποχές όπου δεν υπήρχαν λεφτά και έψαχναν με τη βασιλική μιλλούση όλο τους το σπίτι, μήπως. Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους στο ρίο ντε τζανέιρο και η κορυφαία ελληνίδα. Το μεσημέρι της παρασκευής, λοιπόν, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντάς μας ένα από τα δωράκια που δέχτηκε. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι.

Βασιλική Μιλλούση: Στην πισίνα με τον Λευτέρη Πετρούνια ...
Βασιλική Μιλλούση: Στην πισίνα με τον Λευτέρη Πετρούνια ... from www.tlife.gr
Το 2% στον κατώτατο μισθό, πεδίο δόξης λαμπρό για ανόητους λαϊκισμούς. Το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χρυσό ολυμπιονίκη του ρίο είναι σε σχέση 3,5 χρόνια με τη βασιλική μιλλούση. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους. Και βάρος 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων. Η σύζυγός του, η βασιλική μιλλούση, που βρίσκεται μαζί του στο τόκιο, έκανε μετά τον τελικό μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μετά το τέλος του αγώνα, η βασιλική μιλλούση φωτογραφήθηκε με τον λευτέρη πετρούνια και το μετάλλιο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την προσπάθειά του. Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση έκαναν γνωστό μέσω των social media πως σε λίγους μήνες θα γίνουν ξανά γονείς με την ελληνίδα αθλήτρια να είναι έγκυος.

Ο λευτέρης πετρούνιας και η βασιλική μιλλούση είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και η αγάπη τους αυτή θα πάρει σάρκα και οστά σύντομα.

Έφυγε από την ζωή ο σκηνοθέτης λευτέρης δανίκας. Η σύζυγος του άρχοντα των κρίκων, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι είναι διπλά περήφανη για τον. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα. Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι. Διπλά περήφανη για σένα λευτέρη πετρούνια! Ο ολυμπιονίκης λευτέρης πετρούνιας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του γιώργου λιάγκα στον ant1 και μίλησε για την αθλητική του πορεία, τους στόχους του και την προσωπική του ζωή. Η βασιλική μιλλούση και ο σύζυγός της, λευτέρης πετρούνιας, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και δεν διστάζουν να μας το δείξουν. Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού τους. To μήνυμα της βασιλικής μιλλούση Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους στο ρίο ντε τζανέιρο και η κορυφαία ελληνίδα. Με τη νεογέννητη κόρη τους η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας βγήκαν από το μαιευτήριο, καθώς η μιλλούση και το μωρό πήραν εξιτήριο το πρωί του σαββάτου και επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, η βασιλική μιλλούση φωτογραφήθηκε με τον λευτέρη πετρούνια και το μετάλλιο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την προσπάθειά του. Η βασιλική μιλλούση δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι περήφανη για τον σύζυγό της, λευτέρη πετρούνια μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τόκιο. Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Τα φετινά χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα για την βασιλική μιλλούση και τον λευτέρη πετρούνια. Οι δυο τους αρκετά συχνά ανεβάζουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα δεν είναι.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Δε χορταίνουν τις ...
Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Δε χορταίνουν τις ... from fthisimage.azureedge.net
Ο λευτέρης πετρούνιας κατόρθωσε να κατακτήσει και δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε. Στο πλευρό του βρίσκεται και η αγαπημένη του σύντροφος, βασιλική μιλλούση, που ταξίδεψε στο τόκιο για να τον στηρίξει. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους στο ρίο ντε τζανέιρο και η κορυφαία ελληνίδα. Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η σύζυγος του λευτέρη πετρούνια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ. Από την ημέρα που η βασιλική μιλλούση γέννησε πολλές είναι ευχές και τα δώρα που δέχεται καθημερινά για την μικρή της. Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν, τα τελευταία 24ωρα, η βασιλική μιλλούση και ο λευτέρης πετρούνιας που έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Και βάρος 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων.

Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους.

Δύο ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Η βασιλική μιλλούση και ο σύζυγός της, λευτέρης πετρούνιας, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και δεν διστάζουν να μας το δείξουν. Έφυγε από την ζωή ο σκηνοθέτης λευτέρης δανίκας. Βασιλικη μιλλουση & λευτερησ πετρουνιασ | αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη τους. «θέλω να πω «όχι στον ρατσισμό» και καταδικάζω κάθε είδος και μορφή βασιλικη μιλλουση. Ο λευτέρης πετρούνιας ήταν εξαιρετικός πάνω στους κρίκους, ωστόσο ένα μικρό βήμα στην έξοδο ήταν εκείνο που του στέρησε να ανέβει σε κάποιο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μετά το τέλος του αγώνα, η βασιλική μιλλούση φωτογραφήθηκε με τον λευτέρη πετρούνια και το μετάλλιο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την προσπάθειά του. Ο λευτέρης πετρούνιας αναφέρθηκε μάλιστα και στις εποχές όπου δεν υπήρχαν λεφτά και έψαχναν με τη βασιλική μιλλούση όλο τους το σπίτι, μήπως. Μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media, έστειλε το μήνυμα της ενόψει του μεγάλου τελικού. Διπλά περήφανη για σένα λευτέρη πετρούνια! Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει παιδί, αφού η αθλήτρια είναι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χρυσό ολυμπιονίκη του ρίο είναι σε σχέση 3,5 χρόνια με τη βασιλική μιλλούση. Και βάρος 62 κιλών και διακρίνεται ιδιαίτερα στο αγώνισμα των κρίκων.

Το βράδυ της παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες βασιλική μιλλούση. Διπλά περήφανη για σένα λευτέρη πετρούνια!
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama